ABV i Amager Øst Lokaludvalg

Lad lokalhistorien danne ramme for fællesskabet på Amagerbro, men hav borgeren i centrum

18. februar 2018

Af Amagerbanens Venner
Amagerbanens Venner sætter fokus på hvordan det eksisterende lokalmiljø kan danne ramme for flere folkelige arrangementer. Derfor stiller de op til valget til Lokaludvalget Amager Øst den 6. marts. Med ønske om både at bevare noget af den Amagerbro’ske lokalhistorie, Amagerbanen, kan den være afsæt for gode lokale idéer, som rækker langt ud over den gamle banegrund.

 

Det er med Maj Tellefsen (30) som repræsentant, at Amagerbanens Venner dette år stiller op til Lokaludvalget Amager Øst: ”Med vores stemme i lokaludvalget ønsker vi både at se tilbage på den spændende historie, som Amagerbro har, og som vi skal værne om, men samtidig er det vigtigt at se fremad og dyrke den driftighed vi ser i Amager Øst hos både foreningslivet og iværksætteriet.”.

Det var specielt visionerne for Amagerbanen, dens bevaringsværdighed og lokale interesse, som dannede rammen for at tænke ud over banen: ”Amagerbanens Venner og de mange, som er kommet forbi for at prøve banen til Kulturnatten og i sommerhalvåret, vidner om at Amagerbanen har lokalmiljøets interesse. Den interesse skal vi værne om”, mener Maj Tellefsen og fortsætter: ”Derfor vil vi også, som medlem af lokaludvalget arbejde for at fremme initiativer generelt på Amagerbro, som kan give de lokale borgere og besøgende flere oplevelser og mere at være sammen om.”

Amagerbanens Venners kreative visioner for det 1,2km lange banetracé har ubegrænsede muligheder, som både vil leve op til, og kan understøtte Amagerbros bydelsplan 2017-2020. Det kan skabe nye aktiviteter: ”Om det er en haveforening, som vil skabe urbane havekasser til leje på banegrunden, eller de lokale kunstnere, som vil holde kunstmarked, eller noget helt tredje, det vil tiden vise. Men vi håber på at kunne skabe et attraktivt miljø, hvor vi kan udfordre mulighederne og samtidig give plads til alle i et område, som er under stor forandring”, slutter Maj Tellefsen.

Husk at tilmelde dig på lokaludvalgets hjemmeside inden den 20. februar, hvis du vil have indflydelse på, hvem der skal sidde i udvalget.
Stem på Amagerbanens Venner!
Tilmeld dig her

Om vores kandidat: 

Maj Tellefsen er født og opvokset i Hjørring, har en kandidatuddannelse i international markedskommunikation og fransk fra Aarhus Universitet, boet i Frankrig og Bruxelles, og har de seneste 4 år boet på Amagerbro, hvor hun også er næstformand for Ejerforeningen Ungarnsgade 66-72.

Har du spørgsmål til kandidaten kan du skrive på majtellefsen@hotmail.com